Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Τέταρτη στον κόσμο η Ντρισμπιώτη!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Τέταρτη στον κόσμο η Ντρισμπιώτη!

Ένα βήμα από το βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρέθηκε η βαδίστρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 4η θέση στο αγώνισμα των 35 χιλιομέτρων και μάλιστα «κατέβασε» το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ κατά 6 λεπτά περίπου! Η Ντρισμπιώτη τερμάτισε σε χρόνο 2:41:58, ενώ είχε κάνει 2:47:48 τον περασμένο Ιανουάριο.

Η 38χρονη αθλήτρια ακολούθησε τις πρωτοπόρους σε όλη τη διάρκεια του επίπονου αγώνα χωρίς να δεχθεί καμία παρατήρηση και τελικά τερμάτισε περίπου 1,5 λεπτό από τη «χάλκινη» Κινέζα Κιεγιάνγκ, που πέτυχε ρεκόρ Ασίας με επίδοση 2:40:37.

Η Περουβιανή Κίμπερλι Γκαρσία Λεόν (νικήτρια και στα 10 χλμ βάδην) κέρδισε με χρόνο 2:39:16 και η Πολωνέζα Τζίεμπλο τερμάτισε δεύτερη με 2ω40:03.

Η Ντρισμπιώτη είχε τερματίσει 8η στα 20.000μ βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. «Στόχος μας είναι να πανηγυρίσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», δήλωσε στο Γιουτζίν ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Στον ίδιο αγώνα, η Έφη Κουρκουτσάκη τερμάτισε 27η στον ίδιο αγώνα, συντρίβοντας το ατομικό ρεκόρ της με επίδοση 3:02:27. Η Χριστίνα Παπαδόπουλου αγωνίστηκε τραυματισμένη και εγκατέλειψε στο 28ο χιλιόμετρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter