Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην (Video)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην (Video)

H πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (στα 20 και στα 35χλμ βάδην) επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται  στην ελίτ του αγωνίσματος, καθώς πριν λίγο στα 35χλμ βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο της Ελλάδας στη διοργάνωση. Η 39χρονη Αντιγόνη τερμάτισε στη 3η θέση σε 2 ώρες 43.22.

Πρώτη ήταν η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, Μαρία Πέρεθ από την Ισπανία με…2 ώρες 38.40 (ρεκόρ αγώνων). Δεύτερη ήταν η Γκαρσία Λεόν από το Περού με 2 ώρες 40.52.

«Τι περάσαμε πάλι και σήμερα! Απίστευτη ατμόσφαιρα, δεν πιστεύω ότι έχω αυτό το μετάλλιο στα χέρια μου. Δεν ξέρω σε ποιο σύννεφο βρίσκομαι τώρα και πότε θα πέσω από αυτό…» δήλωσε η χάλκινη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης στα 35χλμ βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά τον τερματισμό της.

Σε πελάγη ευτυχίας η 39χρονη Ελληνίδα από την Καρδίτσα και δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20χλμ και στα 35χλμ βάδην, πρόσθεσε ακόμα:

«Σήμερα ήταν όλοι δίπλα μου, όχι μόνο οι Ελληνες αλλά και όλη η Ευρώπη. Ολοι ήταν μαζί μου σήμερα. Ηταν μια κούρσα στα μέτρα μου, ήμουν έτοιμη από καιρό. Μου φαίνεται απίστευτο πως μπορώ και τρέχω έτσι γρήγορα και να ανήκω στην ελίτ του αγωνίσματος. Ευχαριστώ όλους όσοι με πιστεύουν αλλά και εκείνους που δεν με πιστεύουν…».

Τόνισε ακόμη: «Του χρόνου θα αλλάξω αγώνισμα, σταματάω τα 35χλμ και θα τρέξω στα 20χλμ. Εύχομαι να έρθουν κι άλλα μετάλλια στη συνέχεια. Ευχαριστώ τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε σε όλη την διαδρομή. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και να κλάψω πολύ, να βρεθώ με την οικογένεια μου και να κλάψουμε μαζί» δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η μεγάλη Ελληνίδα αθλήτρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter