Παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος από τον Γιάννη Σεβδικαλή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2017

Παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος από τον Γιάννη Σεβδικαλή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2017

Ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος ανδρών κατηγορίας 43 και συνολικά 20 πανελλήνια ρεκόρ, είναι ο έως τώρα απολογισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που στηρίζει ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, το οποίο πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής ήταν ο πρωταγωνιστής του ρεκόρ κόσμου. Ο πρωταθλητής των Αετών Αθήνας, λίγες εβδομάδες μετά το ρεκόρ Ευρώπης, φρόντισε να γίνει κάτοχος και του παγκοσμίου ρεκόρ στο μήκος, το οποίο πανηγύρισε στη δεύτερη προσπάθειά του, η οποία μετρήθηκε ακριβώς έξι μέτρα. Ο Γ. Σεβδικαλής, είχε συνολικά τέσσερις έγκυρες προσπάθειες, με τις υπόλοιπες τρεις στα 5.87, 5.86 και 5.50μ.

«Έψαχνα εδώ και καιρό μια μεγάλη επίδοση και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα ερχόταν σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έχω δουλέψει σκληρά γι` αυτήν την επίδοση, την οποία στο μέλλον θα φροντίσω να την μεγαλώσω όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής, ο οποίος κατέρριψε το ρεκόρ του Αμερικανού Ντάνιελ Ριτζιέρι με 5.99μ. από τις 2 Ιουλίου 2016 στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και Στέλλα Σμαραγδή, η οποία κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος γυναικών κατηγορίας 46/47. Η αθλήτρια του συλλόγου Ελπίδα Θεσσαλονίκης, στην τρίτη προσπάθεια προσγειώθηκε στα 5.42μ., δέκα εκατοστά περισσότερα από το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε πριν από μερικές ημέρες στην 2η ημερίδα στίβου, επίσης στο ΟΑΚΑ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter