Παγκόσμιο υγρού στίβου: Τρομερή η εθνική πόλο των ανδρών στους «4» του κόσμου, 10-9 το Μαυροβούνιο

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Τρομερή η εθνική πόλο των ανδρών στους «4» του κόσμου, 10-9 το Μαυροβούνιο

Η φοβερή εθνική πόλο των ανδρών εξακολουθεί να παραμένει στον αφρό του παγκόσμιου πόλο, καθώς για μια ακόμη φορά πήρε το εισιτήριο για τους τέσσερις του κόσμου με νίκη 10-9 επί του Μαυροβουνίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ιαπωνία.

Η εθνική μας περιμένει πλέον τον αντίπαλο της στα ημιτελικά (Πέμπτη, 27/7) που θα είναι ο νικητής του αγώνα Ιταλίας-Σερβίας (παίζουν σε λίγη ώρα). Εκεί εκτός από την είσοδο στον τελικό θα παιχθεί και η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το πάθος και το πείσμα που έβγαλαν. Ηρεμία τώρα και αυτοσυγκέντρωση για τον ημιτελικό» δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος ενώ ο σκόρερ του νικητήριου γκολ ο Σκουμπάκης δήλωσε ότι «η ομάδα άξιζε να είναι ψηλά. Εχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Η εθνική με όπλο της την άμυνα της στα δύο πρώτα οκτάλεπτα κατάφερε να παίρνει προβάδισμα τριών γκολ. Όμως το Μαυροβούνιο που σημείωνε γκολ μόνο στον παίκτη παραπάνω (η εθνική είχε ¼ σε αυτό το διάστημα) έμεινε στα κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (6-4).

Στην 3η περίοδο το Μαυροβούνιο όπως και στο χιαστί αγώνα του με την Κροατία, οπου έκανε ένα 3-0 και πήρε προβάδισμα στο σκορ (και στο τέλος νίκησε) έτσι και τώρα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη της εθνικής μας στον παίκτη παραπάνω (μόλις 2/10) και έφτασε στην ισοφάριση (7-7).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, το ματς έγινε θρίλερ με την εθνική να μην μπορεί να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω (3/13) και όμως, ένα λεπτό πριν το φινάλε η εθνική νίκησε 10-9 με γκολ στον… παίκτη παραπάνω του Σκουμπάκη να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό!

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 1-3, 3-2

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκκαρης 1, Νικολαΐδης, Καλογερόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Άντριτς, Μάτσιτς, Πέρκοβιτς, Αβέρκα 1, Τσούτσκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Βούγιοβιτς, Ντ. Ράντοβιτς 3, Ουκρόπινα 2, Σπάιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Β. Ράντοβιτς, Τεσάνοβιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter