Παγκόσμιος μήνας Alzheimer: Είμαστε πλάι τους… εσύ;

Παγκόσμιος μήνας Alzheimer: Είμαστε πλάι τους… εσύ;

200.000 άνθρωποι με άνοια και νόσο Αλτσχάιμερ ζουν_x000D_
ανάμεσά μας στην Ελλάδα. 

Για αυτούς η καθημερινότητα είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο αφού η ασθένεια διαγράφει σταδιακά πρόσφατες μνήμες αλλά και αναμνήσεις μιας ζωής. Εμείς στεκόμαστε πλάι τους και δεν τους ξεχνάμε… έχουμε την επιλογή.

Το Πλαίσιο, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Alzheimer, θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 18/09/2017 έως 23/09/2017 σε επιλεγμένα προϊόντα (USB sticks, σκληρούς δίσκους, κάρτες μνήμης και συσκευές εντοπισμού) για την ενίσχυση του έργου της εταιρείας Alzheimer Αθηνών.

Παράλληλα, την Κυριακή 24/9/2017, η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, που κλείνει 15 χρόνια από την ίδρυσή της, διοργανώνει ένα ολοήμερο αφιέρωμα στη μνήμη, την ενημέρωση και την πρόληψη της νόσου που έχει χαρακτηριστεί ως η επιδημία του 21ου αιώνα.

Ανάμεσα στις προγραμματισμένες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είναι: συναντήσεις με ειδικούς, τεστ και παιχνίδια μνήμης, ενημερωτικές ομιλίες και έκθεση τέχνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://alzheimerathens.gr/worldalzheimerday/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter