Παγώνη: Δέχομαι απειλές στο κινητό μου (Video)

Παγώνη: Δέχομαι απειλές στο κινητό μου (Video)

Απειλές στο κινητό της αποκάλυψε πως δέχεται η Ματίνα Παγώνη αλλά όπως υποστήριξε, αυτό δεν την εμποδίζει από το να βγαίνει και να ενημερώνει.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφορικά με τον τον εμβολιασμό των παιδιών, ενόψει και του ανοίγματος των σχολείων, σημείωσε πως τα επίπεδα εμβολιαστικής κάλυψης στις ηλικίες 12-17 είναι πολύ χαμηλά.

«Φοβόμαστε ότι αν δεν εμβολιαστούν θα κολλήσουν πολλά παιδιά. Η μετάλλαξη Δ δεν παίζει, το έχουμε δει και στην Αμερική. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τα παιδιά. Δεν πρέπει να περιμένουμε σε αυτή τη φάση», είπε.

Όσον αφορά το περιστατικό με τους εικονικούς εμβολιασμούς που έγιναν σε εμβολιαστικό κέντρο της Καρδίτσας, σημείωσε πως αποτελεί έγκλημα και ενέχει μεγάλο κίνδυνο διασποράς του ιού: «Αυτό που έγινε στην Καρδίτσα είναι έγκλημα. Από αυτούς που πήραν τα πιστοποιητικά ένας να ήταν ασυμπτωματικός σκεφτείτε σε πόσο κόσμο θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό», είπε χαρακτηριστικά.

Για την υπάλληλο που είχε πρόσβαση στην πλατφόρμα με τους κωδικούς, σχολίασε ότι πως δεν πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της ενώ κατά τη γνώμη της η υπόθεση θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει: «Ένα άτομο έχει τους κωδικούς, η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν πρέπει να επιστέψει στη δουλειά της. Θα έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να έχει λήξει η υπόθεση». 

«Αυτή η ιστορία υπονομεύει το τέλος της πανδημίας. Δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί ούτε καν ιχνηλάτηση», τόνισε.

Αναφορικά με τους ασθενείς στα νοσοκομεία που αρνούνται να διασωληνωθούν, υπογράμμισε ότι για την περίπτωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», οι γιατροί διαχειρίστηκαν άψογα την υπόθεση και συνέχισε λέγοντας: «Αναγκαστικά έπρεπε να πας με δικαστική παρέμβαση για να σώσεις τον άρρωστο».

Τέλος, είπε ότι δεν είναι σπάνιο να εμφανίζονται δικηγόροι στα νοσοκομεία έξω από τις μονάδες και να έχουν όπως είπε, «πάρε-δώσε» μαζί τους οι γιατροί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter