Παγώνη: «Όχι» σε καρναβάλια και στους όρθιους στην εστίαση (Video)

Παγώνη: «Όχι» σε καρναβάλια και στους όρθιους στην εστίαση (Video)

«Όχι» στα καρναβάλια και στους όρθιους στην εστίαση είπε η Ματίνα Παγώνη παραπέμποντας σε χαλάρωση των μέτρων από τον Απρίλιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε πως θα πρέπει να φοράμε τη μάσκα και το Πάσχα. Μάλιστα, όπως είπε, η απαγόρευση των όρθιων σε κέντρα διασκέδασης και εστίαση «δεν μπορεί προς το παρόν» και συνέχισε λέγοντας: «Έχεις 500 ασθενείς στις ΜΕΘ, έχουν κατέβει οι θάνατοι αλλά όχι αισθητά» εξήγησε.

Όπως είπε, μετά το Πάσχα μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο ενώ ανέφερε πως σταδιακά θα μειώνονται τα μέτρα, με αργούς ρυθμούς.

Ακόμα, είπε πως «πρέπει να περάσει ο Φλεβάρης και να αρχίσει ο Μάρτης. Τέλη Μαρτίου για άρση των μέτρων είναι λίγο γρήγορα, να το δούμε». «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω γιατί αν γίνει κάτι πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί. Όταν έχεις τόσους θανάτους και τόσους ασθενείς στις ΜΕΘ, το ΕΣΥ δεν μπορεί να πιεστεί άλλο. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν ξεπεράσει τα όρια τους μετά δύο χρόνια».

Όσον αφορά τα καρναβάλια είπε «όχι», διευκρινίζοντας ότι αντιλαμβάνεται την ανάγκη των τοπικών περιοχών για έσοδα.

Για τη μάσκα επισήμανε πως «θα τη φοράμε και το Πάσχα είτε μας αρέσει όχι, το θέμα είναι ότι θα πάτε στα χωριά σας να σουβλίσετε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter