Παίδων Πεντέλης: Απεργία αποφάσισαν για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και του εμβολιαστικού κέντρου

Παίδων Πεντέλης: Απεργία αποφάσισαν για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και του εμβολιαστικού κέντρου

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου όπως δημοσιεύεται στην ανακοίνωσή τους.

Με αιτήματα σημαίνουσας σημασίας, που σχετίζονται με την ανάγκη να συνεχιστούν οι εφημερίες τους και να ενισχυθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, μετά την στάση του Υπουργείου Υγείας και την πρωτοφανή του απόφαση να ανασταλούν οι εφημερίες του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, η απεργία αφορά στο νοσκομείο αλλά και στη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου.

Αναλυτικά οι ανακοίνωσή τους επισημαίνει τα εξής:

«Μετά την πρωτοφανή και αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υγείας στις 06/01/2022 να ανασταλούν οι εφημερίες του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών, διενεργήθηκε σήμερα 12/01/2022 συνέλευση των εργαζομένων παρουσία της Προέδρου και του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, καθώς και μελών του Δ.Σ. της ΟΕΝΓΕ.
Αποφασίστηκε συνάντηση επιτροπής εκπροσώπων με τον Υπουργό Υγείας.
Μετά την εμμένουσα στάση του Υπουργείου Υγείας να υλοποιήσει τις ειλημμένες αποφάσεις για απόσυρση του νοσοκομείου από τις 24ώρες εφημερίες, αποφασίζουμε:

24ωρη απεργία στις 13/01/2022 του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου), ζητώντας:

• Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου μας στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.
• Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης»

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter