Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τάσος Αυλωνίτης

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τάσος Αυλωνίτης

Και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα ο Τάσος Αυλωνίτης, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών, αποτελώντας την 13η φετινή μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ο Αυλωνίτης γεννήθηκε την πρωτοχρονιά του 1990 στη Χαλκίδα. Μεταπήδησε από τον τοπικό Χαλκίνεο στο Αιγάλεω το 2007 οπότε και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Κατέγραψε 33 αγώνες στην ομάδα των δυτικών προαστείων στην επόμενη τριετία περνώντας και μία χρονιά ενδιάμεσα (2008-09) ως δανεικός στον Ηλυσιακό με 22 συμμετοχές. Τη σεζόν 2010-11 ανήκε στην Καβάλα, μετά τον υποβιβασμό της οποίας πήγε στον Πανιώνιο. Εκεί, την επόμενη τριετία έκανε 65 συμμετοχές πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκε την επόμενη διετία. Με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε 25 φορές πετυχαίνοντας 2 γκολ και καταγράφοντας 2 ασίστ. Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 αγωνίστηκε στη Στουρμ Γκρατς παίζοντας σε 17 αγώνες, ενώ το Γενάρη του 2017 μετακόμισε στη Σκωτία και την Χαρτς με τα χρώματα της οποίας έπαιξε 11 φορές. Μετρά 6 συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής σε επίπεδο Νέων και Ελπίδων.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter