Παίκτρια ριάλιτι βρήκε το… στυλ της στην πολιτική και κατεβαίνει στις εκλογές (Photo)

Παίκτρια ριάλιτι βρήκε το… στυλ της στην πολιτική και κατεβαίνει στις εκλογές (Photo)

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», κατεβαίνει μία από τις εκκεντρικότερες παίκτριες του «My Style Rocks», σύμφωνα τουλάχιστον με δική της ανακοίνωση.

Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας, αποφασίζοντας τώρα να ασχοληθεί με τα Κοινά.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, μεταξύ πολλών άλλων, αναφέρει και τα εξής:

«Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Περιφερειάρχη μας, και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘Μπροστά το Νότιο Αιγαίο’.

Η αγάπη μου για το νησί της καταγωγής μου, την αρχοντική Σύρο ,την πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου, με ώθησε να απαντήσω θετικά και να συντελέσω κι εγώ στο όραμα αυτό….

…Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό ,την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους…

…Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου…

…Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Στηρίζω το όραμα του και την πολιτική του υπόσταση με αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπεια και αφοσίωση στο Αιγαίο, ένας άνθρωπος με ουσιαστική πολιτική πορεία και ήθος. Θέλω να φανώ αντάξια των προσδοκιών του και να προάγω με πίστη, σύνεση και εργατικότητα την αξία των νησιών μας, παλεύοντας για εμάς, για την νησιωτική ψυχή…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter