Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τραμπ

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι θα φύγει από το νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ στο οποίο νοσηλεύεται καθώς έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Σε δηλώσεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε ότι νιώθει «πολύ καλά», προτρέποντας του πολίτες των ΗΠΑ να… μη φοβούνται τον κορονοϊό.

«Θα φύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ σήμερα στις 18:30 (τοπική ώρα – 22:30 ώρα Ελλάδας). Νιώθω πολύ καλά! Μην φοβάστε την COVID. Μην την αφήσετε να εξουσιάζει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Τραμπ, ορισμένα πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Δικαιολογίες για τη… βόλτα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην… προκαλέσει την κοινή γνώμη, καθώς νωρίτερα εθεάθη να μετακινείται μέσω οχήματος στους δρόμους χαιρετώντας τους οπαδούς του.

«Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Ο κορονοϊός… τριγυρίζει τον Λευκό Οίκο

Πλην του Τραμπ, θετική στον κορονοϊο διαγνώστηκε και η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι Μακ Ενάνι. 

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου με ανακοίνωση που ανάρτησε στο Twitter υποστήριξε ότι την Πέμπτη υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι είναι ασυμπτωματική και θα εξακολουθήσει να εργάζεται ακόμα και από απομόνωση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ABC News έχουν διαγνωστεί θετικά άλλα δύο στελέχη του Λευκού Οίκου. Πρόκειται για τον Τσαντ Γκιλμάρτιν, υψηλόβαθμο στέλεχος αλλά και την Κάρολιν Λίβι, μέλος του γραφείου Τύπου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter