Παίζει κιθάρα και τραγουδά ενώ του αφαιρούν όγκο από τον εγκέφαλο! (Video)

Παίζει κιθάρα και τραγουδά ενώ του αφαιρούν όγκο από τον εγκέφαλο! (Video)

Η επιστήμη της ιατρικής έχει προχωρήσει πολύ,αλλά αυτό το βίντεο δείχνει ότι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Στα παρακάτω πλάνα θα παρακολουθήσετε έναν άνδρα να μιλάει στο τηλέφωνο, να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει την ώρα που υποβάλλεται σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.

Ο 40χρονος Ρόλντεν Μπατίστας, πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε να έχει κρίσεις. Έπειτα από εξετάσεις που έκανε οι γιατροί ανακάλυψαν πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει να τον αφαιρέσει.

«Οι γιατροί τότε μου είπαν ότι υπήρχαν δύο τρόποι να γίνει η επέμβαση. Ο πρώτος με πλήρη νάρκωση και ο δεύτερος να με ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης προκειμένου, όπως μου εξήγησαν, να μπορούν να διαπιστώσουν άμεσα αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Η δεύτερη μέθοδος μου είπαν ότι είχε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και γι’ αυτό την επέλεξα» δήλωσε ο μηχανικός τηλεπικοινωνιών και ερασιτέχνης μουσικός Μπατίστα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εγχείρησης, οι γιατροί ξύπνησαν τον 40χρονο Ρόλντεν και αρχικά του έδωσαν να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη γυναίκα. Τότε εκείνος της είπε ότι νιώθει σαν «πολεμιστής».

Στη συνέχεια, του έδωσαν την κιθάρα και του ζήτησαν να ξεκινήσει να παίζει το τραγούδι που του ζήτησαν οι γιατροί, τότε τα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους στην αίθουσα του χειρουργείου καθώς αν είχε προκληθεί βλάβη στον εγκέφαλο του Μπατίστα κατά τη διάρκεια της επέμβασης δεν θα ήταν σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τον 42χρόνο που αναρρώνει στο σπίτι του. 

http://www.dailymail.co.uk/~/article-4275060/index.html

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter