«Πακέτο» στην Ολομέλεια οι άρσεις ασυλίας Λοβέρδου – Σαλμά

«Πακέτο» στην Ολομέλεια οι άρσεις ασυλίας Λοβέρδου – Σαλμά

«Φωτιά» παίρνει το πολιτικό σκηνικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, μαζί θα συζητηθούν οι άρσεις ασυλίας τόσο του Ανδρέα Λοβέρδου όσο και του Μάριου Σαλμά την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν δικαστικές υποθέσεις για τα σκάνδαλα στην Υγεία. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία γνωμοδοτεί ως προς τις άρσεις ασυλίας βουλευτών πριν την σχετική ψηφοφορία της Ολομέλειας, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη. 

Εκτός από το αίτημα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου αναφορικά με την εμπλοκή του στο Novartis Gate, την εν λόγω Επιτροπή θα απασχολήσει και η περίπτωση του Μάριου Σαλμά σχετικά με το σκάνδαλο των αρθροσκοπήσεων.

Μετά τη γνωμοδότηση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η Ολομέλεια θα κληθεί να αποφασίσει ως προς την άρση ή μη της ασυλίας των δύο βουλευτών μέσω της σχετικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί. Να σημειωθεί ότι κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, για την υπόθεση των υπερκοστολογημένων αρθροσκοπήσεων με πρωταγωνιστή τον Μ. Σαλμά, στη δημοσιότητα θα έρθουν σημεία και τέρατα.

Υπενθυμίζεται ότι Ανδρέας Λοβέρδος και Μάριος Σαλμάς έχουν δηλώσει δημοσίως ότι δέχονται να αρθεί η βουλευτική τους ασυλία.

Δείτε τη δημόσια δέσμευση του Μ. Σαλμά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter