Πακιστάν: Έκαψαν ζωντανή οικιακή βοηθό γιατί δεν μπορούσε να επιστρέψει χρωστούμενα!

Πακιστάν: Έκαψαν ζωντανή οικιακή βοηθό γιατί  δεν μπορούσε να επιστρέψει χρωστούμενα!

Μια οικιακή βοηθός έχασε την ζωή της αφού της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν οι εργοδότες της στην επαρχία Πουντζάμπ του Πακιστάν, διότι δεν κατάφερε να επιστρέψει χρήματα που τους χρωστούσε, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή στην περιοχή Νανκάνα Σαχίμπ, σε απόσταση περίπου 95 χιλιομέτρων από την πόλη της Λαχόρης, στο ανατολικό Πακιστάν.

«Η Φουζία Μπίμπι, το θύμα και ο σύζυγός της εργάζονταν στην οικία ενός τοπικού επιχειρηματία τους τελευταίους πέντε μήνες και τους είχαν δανείσει 25.000 ρουπίες Πακιστάν (περίπου 200 ευρώ)» είπε ο Τζαφάρ Χουσάιν, αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι είχε ενημερώσει τους ιδιοκτήτες – έναν πατέρα με τον γιο του – ότι σκόπευε να φύγει και οι εργοδότες του ζήτησαν να τους επιστρέψει τα χρήματα που του είχαν δανείσει.

«Το ζευγάρι δεν είχε χρήματα να τους δώσει, επομένως οι εργοδότες χτύπησαν τον σύζυγο, τον έκλεισαν σε μια αίθουσα, περιέλουσαν με βενζίνη τη γυναίκα και της έβαλαν φωτιά» περιέγραψε ο ίδιος.

Το θύμα διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο της Φαϊζαλαμπάντ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον Άσγκαρ Σαχίν, έναν άλλο αξιωματικό της αστυνομίας που επιβεβαίωσε τα γεγονότα, οι ύποπτοι συνελήφθησαν.

Ο κουνιάδος του θύματος, ο Μουχάμαντ Αμίρ, δήλωσε ότι οι εργοδότες κακομεταχειρίζονταν το ζευγάρι.

«Δεν τους έδιναν φαγητό ούτε μισθό» τόνισε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter