Πάκο Ερέρα: Ο Ραούλ Μπράβο όταν ήταν στον Αρη είχε δανείσει στον Καρυπίδη 300.000 ευρώ

Πάκο Ερέρα: Ο Ραούλ Μπράβο όταν ήταν στον Αρη είχε δανείσει στον Καρυπίδη 300.000 ευρώ

Οι αποκαλύψεις για τα έργα και ημέρες του Ραούλ Μπράβο που κατηγορείται ως επικεφαλής κυκλώματος που «έστηνε» παιχνίδια στην Ισπανία, τελειωμό δεν έχουν. 

Μετά τα ισπανικά ΜΜΕ σειρά πήρε ο πρώην προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, (είχε εργαστεί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης), ο οποίος σε δηλώσεις του για τον πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Αρη και της Βέροιας, ανέφερε ότι είχε δανείσει στον σημερινό μεγαλομέτοχο του Αρη Θόδωρο Καρυπίδη, ποσό 300.000 ευρώ!

O Ερέρα, έδωσε συνέντευξη στην «ABC» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Εγώ έχω πάντα το δικό μου τεχνικό επιτελείο. Όταν πέρσι το καλοκαίρι πήγα στον Άρη μου είπαν ότι έπρεπε να είναι δεύτερος προπονητής ο Ραούλ Μπράβο. Δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του, αλλά το δέχθηκα. Με τον Μπράβο δούλεψα το πολύ τρεις μήνες, διότι αρχικά δεν ήταν μαζί μας. Ζούσε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είχε άλλη παρέα. Ήταν συμπαθητικός και του άρεσε να κάνει αστεία. Ήταν μια επαγγελματική σχέση και τίποτα παραπάνω».

Στη συνέχεια ο πρώην τεχνικός των «κίτρινων» προχώρησε στις αποκαλύψεις: «Ο πρόεδρος δεν μιλούσε αγγλικά και ήταν δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί του. Επέμενε πολύ, όμως, να είναι ο Ραούλ Μπράβο βοηθός μου. Ο πρόεδρος είχε άλλες επιχειρήσεις εκτός του ποδοσφαίρου και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελε να συνεχίσει με την ομάδα του Αρη. Γνωρίζαμε, βέβαια, πως ο Ραούλ Μπράβο του είχε δανείσει 300.000 ευρώ. Ο Καρυπίδης είχε ένα γραφείο στην Αθήνα και περνούσε εκεί το 80% του χρόνου του. Σπάνια τον βλέπαμε. Μπορεί να ήθελε να έχω τον Ραούλ Μπράβο δεύτερο προπονητή επειδή του χρωστούσε χρήματα. Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Είναι μια υπόθεση. Στην αρχή φαινόταν ότι ήταν φίλοι, αλλά στην πορεία η σχέση τους ψυχράνθηκε. Πιστεύω ότι κατέληξε με άσχημο τρόπο η σχέση τους»

Και ο Ισπανός προπονητής κατέληξε: «Κάτι που μου είχε τραβήξει την προσοχή ήταν ότι ο Ραούλ δεν σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο όταν τον καλούσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσεις μαζί του. Απαντούσε μόνο μέσω whatsapp. Δεν μιλήσαμε ποτέ για στοιχηματισμό ή για στημένα παιχνίδια. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα συζήτησης ή κάτι παρόμοιο που θα μου δημιουργούσε υποψία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter