Παλαιό Φάληρο: Προφυλακιστέος ο «βιαστής με τα τατουάζ» – Αποδέχτηκε τις κατηγορίες

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακιστέος ο «βιαστής με τα τατουάζ» – Αποδέχτηκε τις κατηγορίες
Απολογία στον ανακριτή του 45χρονου φερόμενου ως βιαστή του Π. Φαλήρου, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Στη φυλακή οδηγείται ο 45χρονος φερόμενος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ενώ οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι βιασμός, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και ενώπιον των αστυνομικών, δηλαδή ότι αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ισχυριζόμενος ωστόσο ότι πρόκειται για τυχαία περιστατικά και πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ήδη στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται καταγγελίες από ακόμα δύο γυναίκες που φέρεται να τον έχουν αναγνωρίσει ως τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε.

Την ίδια στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των στοιχείων του για να διακριβωθεί εάν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα του.

Διαβάστε επίσης: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο «βιαστής με τα τατουάζ» – Το στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψη (Video)

Το στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψη

Το στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στην ταυτοποίησή του και στη συνέχεια στη σύλληψή του από τις αλβανικές Αρχές, ήταν η κατάθεση της 24χρονης κοπέλας την οποία αποπειράθηκε να βιάσει ο 45χρονος στο Παλαιό Φάληρο και όχι το τατουάζ του.

Όπως μετέδωσε OPEN, παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος δράστης έγινε γνωστός ως «ο βιαστής με το τατουάζ», οι Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίησή του από τις εντολές που έδινε στην κοπέλα την οποία επιχείρησε να βιάσει, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της.

Διαβάστε επίσης: Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο του «βιαστή με το τατουάζ» – Τι εξετάζουν οι αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας από την στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητο άρχισε να της υποδεικνύει μία συγκεκριμένη διαδρομή για να ακολουθήσει, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι είναι κάτοικος της περιοχής του Παλαιού Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης: Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο «βιαστής με το τατουάζ» – Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ουσιών

Στη χρήση ναρκωτικών ουσιών φαίνεται πως απέδωσε τις επιθέσεις που έκανε εναντίον γυναικών στο Παλαιό Φάληρο ο 45χρονος Αλβανός που βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο βιαστής με το τατουάζ υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν τον βιασμό της 34χρονης και την απόπειρα βιασμού εναντίον μιας 24χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είχε νωρίτερα προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την πλατεία Βάθη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter