Δύο ανήλικοι 16 και 17 ετών συνελήφθησαν για τον τραυματισμό με μαχαίρι και κατσαβίδι δύο άλλων ανήλικων, κατά την διάρκεια συμπλοκής στο προαύλιο δημοτικού σχολείου προχθές το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε, από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παλαιού Φαλήρου, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 13 ανήλικοι.
Επιπλέον, συνελήφθη και ένας από τους γονείς, για παραμέληση εποπτείας του ανήλικου τέκνου του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ένας από τους ανήλικους που τραυματίστηκε, γλύτωσε από θαύμα, καθώς δέχτηκε χτύπημα με κατσαβίδι στα πλευρά, που έπληξε τον πνεύμονα και το τραύμα θα ήταν θανατηφόρο, αν ήταν ένα εκατοστό πιο βαθύ.
Οι δύο που συνελήφθησαν εντοπίστηκαν στον ‘Αγιο Δημήτριο και από εκεί είναι και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Ενώ τα θύματα και η παρέα τους από το Παλαιό Φάληρο.
Όσον αφορά το επεισόδιο, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες, μαζί με άλλους 13 ανήλικους, βραδινές ώρες της 6-7-2025 εισήλθαν στο προαύλιο χώρο του 8ου δημοτικού σχολείου Παλαιού Φαλήρου και επιτέθηκαν σε παρέα περίπου 15 συνομηλίκων τους με μαχαίρια και κατσαβίδια.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 17χρονος τραυμάτισε με κατσαβίδι στα πλευρά έναν ανήλικο, ο οποίος διεκομίσθη σοβαρά τραυματισμένος στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ένας ακόμα ανήλικος τραυματίστηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, το αριστερό χέρι και στο στήθος, ο οποίος ομοίως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Σάουνες ηλεκτρικός και αστικά λεωφορεία – Απάνθρωπες οι συνθήκες εν μέσω καύσωνα
Εργατικά δυστυχήματα: 116 οι νεκροί το 2025 – Τέταρτος ηλικιωμένος νεκρός σε οικοδομή
«Ο Αλέξανδρος δολοφονήθηκε στην πισίνα από καψόνι»: Συγκλονίζουν οι γονείς του 21χρονου ΟΥΚά
Ανεπιτυχής η μεταμόσχευση νεφρών της 62χρονης που κατέληξε στο Τζάνειο