Παλαιοχριστιανοί στην Κόρινθο: Προθεσμία πήρε ο 45χρονος – «Δεν πειράξαμε κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό;»

Παλαιοχριστιανοί στην Κόρινθο: Προθεσμία πήρε ο 45χρονος – «Δεν πειράξαμε κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό;»

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζουν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία.

Ο ίδιος, βαρύνεται με τις κατηγορίες της απείθειας, έκθεσης ανηλίκων και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης. Μέχρι τότε ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας θα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου.

Σύμφωνα με το Κοrinthia24.gr, ο 45χρονος, δηλώνει ταλαιπωρημένος και στενοχωρημένος για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Δεν πειράξαμε ποτέ κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό;».

«Τα αδικήματα αυτά δεν υποστηρίζονται λόγω του ότι το παιδί έχει φοιτήσει και τις τρεις τάξεις του δημοτικού, το ίδιο και το δεύτερο παιδί όταν κατοικούσαν στην Αττική. Δεν υφίσταται η κατηγορία. Θα δει η πολιτεία όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν και άλλες πολλές οικογένειες που ζουν ομαδικά, αντισυμβατική ζωή παντού στην Ελλάδα και δεν έχουν τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα», ανέφερε ο δικηγόρος του 45χρονου στο Korinthostv.gr.  

Την ίδια στιγμή, μία καταγγελία έρχεται να ανατρέψει όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο πατέρας είναι δημοτικός υπάλληλος εξ αποστάσεως.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου, ο οποίος πιστοποιεί ότι ο 45χρονος εργάζεται από το 2020 μέσω τηλεργασίας και μάλιστα είναι και… καλός υπάλληλος, ωστόσο χωρίς να αναφέρει σε ποιον τομέα εργάζεται.

Δείτε επίσης:

Ανατροπή στην υπόθεση των παλαιοχριστιανών: Καταγγελία ότι ο πατέρας εργαζόταν με… τηλεργασία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter