Πάλη: Στο «ψυγείο» για 2 χρόνια ο Πιλίδης!

Πάλη: Στο «ψυγείο» για 2 χρόνια ο Πιλίδης!

Σοκ στο άθλημα της πάλης, όπου η Ομοσπονδία του αθλήματος τιμώρησε με διετή αποκλεισμό τον κορυφαίο Έλληνα παλαιστή Γιωρίκα Πιλίδη. Ο νεαρός πρωταθλητής κρίθηκε ένοχος για τη δημιουργία επεισοδίων στο περιθώριο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Κιλκίς τον περασμένο Μάιο και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ παραπέμπεται και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος.

Εκτός του Πιλίδη, που απειλείται με ισόβιο αποκλεισμό σε περίπτωση υποτροπής τιμωρήθηκαν άλλοι 24 αθλητές και προπονητές, από τους περίπου 80 που είχαν κληθεί σε απολογία και βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα το τελευταίο εξάμηνο. ΟΙ αθλητές είχαν προχωρήσει σε ειρηνική απεργία με αίτημα την αναγνώριση του Συλλόγου που δημιούργησαν, αλλά η κατάσταση εκτραχύνθηκε και ξέσπασαν επεισόδια.

Η διοργάνωση αναβλήθηκε λόγω των εκτρόπων, ενώ οι πρωταίτιοι ζητούν την απομάκρυνση του παλαιού Ολυμπιονίκη Κώστα Θάνου, που θεωρείται «ισχυρός ανήρ» της πάλης αν και εξωδιοικητικός. Ο Πιλίδης έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο άλλης χώρας (Γερμανία) σε περίπτωση τιμωρίας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter