Παλικαρίσια νίκη για τον Ιωνικό, «καθάρισε» 3-2 τον ΠΑΟΚ

Παλικαρίσια νίκη για τον Ιωνικό, «καθάρισε» 3-2 τον ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα1, καθώς επικράτησε στη Νεάπολη με 3-2 του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία και έμεινε 13 πόντους πίσω από την κορυφή.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 18’. Ο Τέιλορ έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά νίκησε τον Χουτεσιώτη (0-1). Αμεση ήταν η απάντηση από τους γηπεδούχους. Στο 20’, μετά από καραμπόλες, η μπάλα έφτασε στον Κάνιας που με σουτ ισοφάρισε (1-1).

Ο Ιωνικός συνέχισε να πιέζει και έφτασε στην ανατροπή. Στο 32’ ο Λένις βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, ωστόσο δεν κατάφερε να τον νικήσει. Οι παίκτες του Σπανού ζήτησαν πέναλτι, ο Θ. Τζήλος έκανε χρήση του βίντεο και έδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Πασχαλάκη στον Λένις. Ο Αοσμαν ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έκανε το 2-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι νεοφώτιστοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Στο 49’ ο Κιάκος τροφοδότησε τον Λένις κι αυτός με ιδανικό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειχναν να τα έχουν χαμένα και ο Ιωνικός είχε δοκάρι στο 53’ με τον Λένις.

Ο Λουτσέσκου έκανε αλλαγές και η ομάδα του μείωσε το σκορ στο 60’ με κεφαλιά του Μουργκ (3-2). Στο 65’ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Σίντκλεϊ, ενώ σημαντική ευκαιρία έχασε και ο Σβαμπ στο 79’.

Στο 82’ ο Μύγας είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, αλλά τον νίκησε ο Πασχαλάκης.

Ο Τζήλος (Λάρισας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βαλεριάνο, Εσίτι, Κιάκος, Σβαμπ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος. Σάντσεζ, Ρομάο, Τσιγκρίνσκι, Κάνιας (68’ Γκοτσούλιας), Ντάλσιο, Κιάκος (68’ Ματσούκας), Άοσμαν (77’ Μάναλης), Λένις (88’ Βαφέας).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (73’ Αουγκούστο), Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης (85’ Ακπομ), Βαρέλα, Εσίτι (54’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (54’ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter