ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 30 Ιανουαρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ. Σε 3,3 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και το NBA, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το Mega Booster έχει μοιράσει έως τώρα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας ακόμη νικητής διπλασίασε τα κέρδη του χάρη στο Mega Booster.

O νικητής από την Καλλιθέα με 2 ευρώ κέρδισε 4.338 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Goal/No Goal σε 14 αγώνες από τη Serie A, τη Bundesliga, τη La Liga, τη Ligue 1 Γαλλίας και το Βέλγιο. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 2.169 ευρώ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter