ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ξεπέρασαν τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster.

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους παίκτες που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και το NBA, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το Mega Booster έχει μοιράσει έως τώρα περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια ευρώ σε επιπλέον κέρδη. Την προηγούμενη εβδομάδα δυο μεγάλοι νικητές διπλασίασαν τα κέρδη τους χάρη στο Mega Booster.

Ο πρώτος νικητής από τη Ρόδο με 10 ευρώ κέρδισε 2.294 ευρώ. Παίζοντας σύστημα 14-15 προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 15 αγώνες από τη Serie A, τη Βundesliga, τη La Liga, τη Ligue 1 και την 1η κατηγορία του Βελγίου. Το Mega Booster διπλασίασε τα κέρδη του, προσφέροντάς του επιπλέον 1.147 ευρώ.

Ο δεύτερος νικητής από το Αγρίνιο με 1 ευρώ κέρδισε 1.036 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 10 αγώνες από τη Super League, τη Serie A, τη La Liga και τη Ligue 1. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 518 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter