ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 44 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάιο

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 44 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάιο του 2018 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 44 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στο Νέστο, στο Νομό Καβάλας, επέλεξε το «Ακριβές Σκορ» σε τρεις αγώνες, από την πρώτη κατηγορία του Ισημερινού, της Βραζιλίας και της Παραγουάης, έπαιξε το σύστημα 1-2-3 και R-Groups και κέρδισε 9.940 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων ίππων με την ακριβή σειρά), της δεύτερης ιπποδρομίας των Ελληνικών Ιπποδρομιών, τρεις νικητές, από την Αθήνα, τον Πειραιά και το Αλιβέρι, κέρδισαν από 2.427 ευρώ.

Στο Τετραπλό, της έκτης ιπποδρομίας, των Ελληνικών Ιπποδρομιών, τέσσερις νικητές, από την Αθήνα, τους Αγίους Θεοδώρους, το Αλιβέρι και τη Δράμα, κέρδισαν από 2.030 ευρώ. Στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες) τέσσερις νικητές, από την Αθήνα, την Χαλκίδα και τα Ιωάννινα, κέρδισαν από 2.164 ευρώ.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Greyville, ένας νικητής, από την Αθήνα, κέρδισε 1.219 ευρώ. Την Τρίτη 5 Ιουνίου, στο Τρικάστ, σε ιπποδρομία από το Newcastle, ένας νικητής, από την Καλλιθέα, κέρδισε 1.725 ευρώ. Την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στο Τρικάστ, σε ιπποδρομία από το Scottcville, ένας νικητής, από τα Τρίκαλα, κέρδισε 1.220 ευρώ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα. Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter