ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Μάρτιο

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Μάρτιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Το Μάρτιο του 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ. Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας από την Καρδίτσα, με 1 ευρώ κέρδισε 38.278,65 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 14 αγώνες από τη Super League, τη Bundesliga και την Premier League.

Ο δεύτερος νικητής από την Αττική, με 2,75 ευρώ κέρδισε 15.218,75 ευρώ. Πόνταρε με σύστημα 2-3-4 σε Ημίχρονα/Τελικά από αγώνες της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας, της Ολλανδίας και του Μεξικού και της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 28 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα», ξεπέρασαν τα 14 εκατομμύρια ευρώ. 

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τη Super List, μια ειδική λίστα αγώνων, που προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στα παιχνίδια των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η Super List σε ένα μήνα έχει μοιράσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα», που επέλεξαν να ποντάρουν στους αγώνες της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter