ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Eurobasket με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Eurobasket με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ

Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, το EUROBASKET, αρχίζει την Πέμπτη 31 Αυγούστου, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα.

Η Ισπανία είναι φαβορί με απόδοση 2,40 στο ειδικό στοίχημα για τον νικητή της διοργάνωσης και ακολουθούν η Σερβία με 3,75 και η Γαλλία με 4,25. Τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Εθνική Ομάδα με απόδοση 10.

Προσφέρονται, ακόμη, ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την κατάκτηση μεταλλίου, την πρόκριση στον τελικό, τον πρώτο σκόρερ, τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP), τον νικητή κάθε ομίλου, τις νίκες της Ελλάδας στον όμιλο, την κατάταξη στη διοργάνωση, τον πρώτο σκόρερ και τον πρώτο ριμπάουντερ της Εθνικής Ομάδας, τα under/over πόντων των διεθνών.

Πρεμιέρα την Πέμπτη για την Εθνική

Η Εθνική Ομάδα μετέχει στον πρώτο όμιλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι, μαζί με την Ισλανδία, τη Γαλλία, τη Σλοβενία, τη Φινλανδία και την Πολωνία. Στην πρεμιέρα του EUROBASKET αντιμετωπίζει, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, την Ισλανδία.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 100 στοιχηματικές επιλογές για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή της πρώτης περιόδου και του πρώτου ημιχρόνου, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα κάθε ομάδας, τον πρώτο και τον τελευταίο πόντο, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, τους παίκτες που θα σκοράρουν 10 ή περισσότερους πόντους, τους παίκτες που θα πάρουν 4 ή περισσότερα ριμπάουντ, τις εύστοχες βολές, τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα λάθη, τα κλεψίματα, τα κοψίματα και τα φάουλ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter