PameStoixima.gr: Τι θα συμβεί στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga;

PameStoixima.gr: Τι θα συμβεί στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga;

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει, δύο μήνες μετά το παγκόσμιο lockdown λόγω του κορωνοϊού. Η Bundesliga είναι το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο 16 Μαΐου.

Απομένουν εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του γερμανικού πρωταθλήματος και στη μάχη για τον τίτλο προηγείται η Μπάγερν με 55 βαθμούς. Την ακολουθούν η Ντόρτμουντ με 51, η Λειψία με 50, η Γκλάντμπαχ με 49 και η Λεβερκούζεν με 47. Στον πίνακα των σκόρερ πρώτος είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν με 25 γκολ και δεύτερος ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας με 21.

Ο πρώτος σκόρερ μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Τι θα συμβεί στο υπόλοιπο της σεζόν, ανεξάρτητα με το τι είχε προηγηθεί; Πόσους βαθμούς θα μαζέψουν οι ομάδες και πόσα γκολ θα πετύχουν στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν; Ποιος παίκτης θα σημειώσει τα περισσότερα τέρματα μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλά μακροχρόνια στοιχήματα για το τι θα συμβεί στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν στον πρώτο σκόρερ στο υπόλοιπο της σεζόν, τους πόντους που θα συγκεντρώσουν και τα συνολικά γκολ που θα πετύχουν και θα δεχτούν η Μπάγερν, η Ντόρτμουντ, η Λειψία, η Γκλάντμπαχ και η Λεβερκούζεν στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές.

Η ομάδα που θα τερματίσει αήττητη στο υπόλοιπο της σεζόν

Μακροχρόνια στοιχήματα προσφέρονται ακόμα για την ομάδα που θα παραμείνει αήττητη στο υπόλοιπο της σεζόν, την ομάδα που δεν θα ηττηθεί στην έδρα της, την ομάδα που θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια από τις 16 Μαΐου έως το τέλος της περιόδου.

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Pamestoixima.gr είναι και αυτές για τη διαφορά των βαθμών ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα της τελικής βαθμολογίας, τον πρώτο παίκτη στις ασίστ, το head to head της Λειψίας με τη Ντόρτμουντ και της Λεβερκούζεν με τη Γκλάντμπαχ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter