Παναγιώταρος: «Παραλίγο» βουλευτής και αμετανόητος απειλεί μέσω Twitter (Photos)

Παναγιώταρος: «Παραλίγο» βουλευτής και αμετανόητος απειλεί μέσω Twitter (Photos)

Αμετανόητος χρυσαυγίτης προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα. Ο υπόδικος Ηλίας Παναγιώταρος που άλλαξε το μίνι βιογραφικό του σε «παραλίγο βουλευτής» με μια σειρά γεμάτων μίσος αναρτήσεων δείχνει το σκληρό πρόσωπο της συμμορίας υποδίκων που ευτυχώς δεν μπήκε στη Βουλή. 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΓΛΕΝΤΙΑ” ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΔΑΥΤΕΣ… γράφει ο κ. Παναγιώταρος αναφερόμενος στα χιλιάδες σχόλια που κατέκλυσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ώρα που τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στη βουλή.

Με το γνωστό θράσος των ανθρώπων του φυράματός του ο κ. Παναγιώταρος φαίνεται ότι παραδέχεται ό,τι κατηγορούν τον ίδιο και τους άλλους χρυσαυγίτες πετώντας μας κατάμουτρα ότι τα είχαν κάνει χωρίς τον μανδύα της βουλευτικής ασυλίας. 

Άραγε μας προϊδεάζει για το μέλλον; Θα δείξει. 

Όμως το θράσος και το μίσος του εν λόγω κυρίου συνεχίζεται  με άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρει:

ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;

Χωρίς άλλο σχολιασμό. 

Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες από τις αναρτήσεις του κ. Παναγιώταρου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter