Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Πρεμιέρα στην ΣΛ1 χωρίς γκολ…

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Πρεμιέρα στην ΣΛ1 χωρίς γκολ…

Το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1 στην τρέχουσα περίοδο δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0). Ο αγώνας ήταν κάκιστος ποιοτικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, ωστόσο δεν σκόραραν και απέσπασαν έναν βαθμό.

Στο 3’ ο Καρέλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει και στο 6’ ο Ριέρα αστόχησε από πλεονεκτική θέση. O 25χρονος μεσοεπιθετικός ήταν άστοχος και στο 50’, ενώ στο 70’ ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να σκοράρει, αν και ήταν αμαρκάριστος στην αντίπαλη περιοχή.

«Κρατάμε την πειθαρχία που είχαμε και την τακτική προσήλωση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που τερμάτισε ψηλά πέρυσι. Ήταν σημαντικό να είμαστε ανταγωνιστικοί και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως σε όσα ζητήσαμε», δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Γ. Αναστασίου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «επιθετικά δεν δημιουργήσαμε προβλήματα, αλλά η Ρώμη όπως λέμε δεν χτίστηκε σε μία ημέρα. Στόχος είναι το γκολ, το είχαμε βρει στα φιλικά. Τα επίσημα ματς είναι διαφορετικά όμως. Είναι σημαντικό να πάρουμε αυτοπεποίθηση και θα πάρουμε μπρος στη συνέχεια».

O τεχνικός του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε ότι «η εικόνα γενικότερα ήταν καλή. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την κυκλοφορία μας και παίζαμε πιο γρήγορα από το πρώτο. Και για αυτό κάναμε περισσότερες ευκαιρίες ή προϋποθέσεις ευκαιριών».

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαράλες, Πίτσου, Μόρσεϊ, Καρμόνα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεz, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης, Βαρόνε, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ (73’ Βέργος), Ντίας, Μεντόσα, Καρέλης (86’ Μπελεβώνης).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (88’ Γκόμες), Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρεζ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα (54’ Καπίγια), Σίτο (73 Μπενίτο), Κρέσπι (87’ Γκαρσία), Μπαράλες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter