Παναιτωλικός: Με τριάρα (3-0) επί της Κηφισιάς ξέφυγε από την τελευταία θέση

Παναιτωλικός: Με τριάρα (3-0) επί της Κηφισιάς ξέφυγε από την τελευταία θέση

Ο Παναιτωλικός στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου φιλοδώρησε με τρία γκολ την Κηφισιά και κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα (3-0), ξεφεύγοντας από την ουρά της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας 1.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έψαχνε το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λαντρ ανέτρεψε τον Χουάνπι και ο Ζοάο Πέδρο ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός αναζητούσε το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη πολύτιμη νίκη. Στο 61’ ο Τορεχόν έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Φρεντ Ντουάρτε έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 2-0.

Η Κηφισιά έψαχνε κι αυτή ένα γκολ, ανοίχθηκε και οι γηπεδούχοι την «πλήγωσαν» για τρίτη φορά. Στο 78’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπρούνο Ντουάρτε κέρδισε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος, ωστόσο ο Πορτογάλος πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε και τρίτο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 80’ με τον Οζέγκοβιτς και στο 92’ με τον Αντερέγκεν έχασαν μοναδικές ευκαιρίες.

Ο Στ. Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Nτουάρτε, Πέρες, Σάντος, Λάντρε, Ιπαλίμπο, Παρρά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86’ Στάγιτς), Λιάβας (86’ Μαυρίας), Χουάνπι (83’ Ξενιτίδης), Πέρες (57’ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Πέδρο Ζοάο (83’ Σέρχιο Ντίας), Φρ. Ντουάρτε.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (35’ Αντούνες), Γκόμπελις (69’ Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (56’ Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46’ Iλιέφ), Τετέι, Μπιφουμά (69’ Αντερέγκεν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter