Παναιτωλικός: Νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο μπαράζ και παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα 1

Παναιτωλικός: Νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο μπαράζ και παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα 1

Ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα 1 επικρατώντας στο δεύτερο μπαράζ 1-0 της Ξάνθης. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς οι Αγρινιώτες πίεζαν, αλλά δεν μπορούσαν να «δουν» δίκτυα. Το χρυσό γκολ σημειώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 81’ δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Θ. Παπάζογλου. Την εσχάτη των ποιών εκτέλεσε στο 83’ ο Βέργος, ο οποίος σκόραρε και κράτησε την ομάδα του στην μεγάλη κατηγορία. Στο πρώτο μπαράζ είχαν νικήσει οι Θρακιώτες με 2-1 και ο Παναιτωλικός σώθηκε χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

«Σήμερα παίζαμε τους κόπους μια χρονιάς δύσκολης, αν και δεν ήμουν από την αρχή, τα προβλήματα ήταν πολλά. Δουλέψαμε πολύ, η ομάδα δεν άξιζε να περάσει αυτό που πέρασε. Οφείλουμε συγγνώμη στον ιδιοκτήτη και στον κόσμο μας. Είμαι πολύ φορτισμένος. Δεν δημοσιοποιώ τα προβλήματα που υπάρχουν, τα παιδιά άξιζαν πάρα πολύ να μείνουν στην κατηγορία», δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ξάνθης Μπάμπης Τεννές υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια. Αποκλειστήκαμε με ένα εκτός έδρας γκολ, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει καθυστερήσεις, η πραγματικότητα όμως είναι ότι μείναμε εκτός. Η Ξάνθη με τη διοίκηση που έχει θα κάνει άλλο ένα διάλειμμα δέκα μηνών και θα επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται γιατί υποβιβάστηκε άδικα».

Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαλή, Ταχάρ, Κνετ, Βέργος, Ντίας, Μικελτάντζε, Δημούτσο, Παντελιάδη, Θυμνιάνη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Ντουάρτε, Μαλής, Κωνσταντόπουλος (77’ Αριγίμπι), Περέιρα (77’ Μάζουρεκ), Ταχάρ (58’ Ματσόλα), Εντινγκά, Ντίας, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Βέργος (87′ Βάντερσον).

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Θ. Παπάζογλου, Πέτροβιτς (85′ Ντίνας), Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ, Μικελτάντζε (61’ Τάτος, 78’ Σρόιγεν), Σιατραβάνης, Τ. Παπάζογλου (61’ Θυμιάνης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter