Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-2: Με χατ τρικ Τορεχόν νίκησαν οι αγρινιώτες – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Video)

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-2: Με χατ τρικ Τορεχόν νίκησαν οι αγρινιώτες – Δείτε τα γκολ του αγώνα (Video)

Ο Ουρουγουανός Τορεχόν σημείωσε χατ τρικ και ο Παναιτωλικός νίκησε 3-2 τον Πανσερραϊκό για την 16η αγωνιστική της Super League.

Οι Σερραίοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Δεληγιαννίδη.

Το γκολ αφύπνισε την ομάδα του Αγρινίου που άρχισε να γίνεται πιο πιεστική στη συνέχεια και κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση στο 35′. Εξοχη κάθετη πάσα του Λιάβα στον Τορεχόν ο οποίος με ωραιο πλασέ έκανε το 1-1. Λίγο αργότερα ο Φρ. Ντουάρτε έχασε ευκαιρία για την ανατροπή και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 με τον Αλεξιτς.

Στο β’ μέρος ο Γκαρσία έκανε τριπλή αλλαγή κι έριξε στο ματς το νέο απόκτημα του Πανσερραϊκού τον Ουάρντα που έδωσε πνοή στην επίθεση των φιλοξενούμενων που απείλησαν στο 49′ με τον Αλεξιτς.

 

Ομως στο 65′ ο Τορεχόν ξαναχτύπησε με σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1. Η αντίδραση των Σερραίων ήταν άμεση καθώς στο 71′ κέρδισαν πέναλτι (ανατροπή Χατζηστραβού απο τον Καπίνο) που εκτέλεσε εύστοχα ο Θυμιάνης για το 2-2. Ομως ο Τορεχόν δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη και στο 84′ με γυριστή κεφαλιά απο φάουλ-σέντρα του Σενγκέλια έκανε το 3-2…

Ο διαιτητής Κατοίκος “κιτρίνισε” τους Σενγκέλια, Θυμιάνη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46′ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (93′ Ξενιτιδης) Χουάνπι (23′ Φ. Πέρες), Καρέλης (75′ Ζ. Πέδρο), Φρ. Ντουάρτε (75′ Μπελεβώνης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46′ Αυλωνίτης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα (87′ Μπάιροβιτς), Χατζηστραβός, Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Μούργος (46′ Ντάνκερλού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter