Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3: Ο Δικέφαλος αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με το «διπλό» από το Αγρίνιο

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3: Ο Δικέφαλος αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με το «διπλό» από το Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δύο δοκάρια, στην συνέχεια όμως πέτυχε τρία γκολ κατακτώντας την 17η νίκη της στην Σούπερ Λίγκα και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Χατζηθεοδωρίδης με μακρινό σουτ. Ο Δικέφαλος είχε δοκάρια με τους Μουργκ (12’) και Κωνσταντέλια (45’), ενώ έφερε τούμπα το ματς στο δίλεπτο 72’-73’ με γκολ των Σάστρε και Αντ. Ζίβκοβιτς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ ο Κωνταντέλιας.

«Aν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10′ λεπτά του παιχνιδιού, είχαμε μία καλή εικόνα. Ενδεχομένως το 1-0 του Παναιτωλικού να δείχνει ότι είχαμε μία πίεση. Είχαμε ευκαιρίες με δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα πράγματα έγιναν πιο απλά σκοράροντας για να πάρουμε τη νίκη», δήλωε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο μετά το ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, όπου παίξαμε 120′ ένα καλό παιχνίδι, ενώ υπήρχε απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Είναι φυσιολογικό να παρουσιαστούμε με κάποιες αλλαγές σήμερα, παίκτες από τον πάγκο με ενέργεια και εμπειρία βοήθησαν για να πάρουμε το παιχνίδι».

Ο Αλ. Κατσικογιάννης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χατζηθεοδωρίδη, Χουάνπι.

Παναιτωλικός: Tσάβες, Μαλής, Μλάντεν, Στάγιτς, Λιάβας (81’ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (81’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (68’ Φ. Ντουάρτε), Χουάνπι, Σενγκέλια (68’ Ντίαζ), Πέδρο Ζοάο (81’ Λομονάκο).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (73’ Οτο), Μάρκος Αντόνιο (63’ Οζντόεφ), Μεϊτε, Ντεσπόντοφ (81’ Σβαμπ), Μουργκ (63’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τζίμας (46’ Σαμάτα).

**Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 2-0 του ΟΦΗ (9’ Ροσέρο, 20΄ Κόντε), αλλά η κρητική ομάδα με δύο γκολ του Μάρκο Μπάκιτς (63’ και πεν. 83’) ισοφάρισε σε 2-2.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter