Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1 με ένα πανέμορφο γκολ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1 με ένα πανέμορφο γκολ

Με τον Φεντερίκο Μακέντα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, ο Παναθηναϊκός έλυσε το γόρδιο δεσμό του Παναιτωλικού και επικράτησε με 1-0 στο Αγρίνιο, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο. Η ομάδα του Δώνη έχασε πέναλτι με τον Στάικο στο 19΄.

Με πολλές αλλαγές οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να ξεκουράσουν τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά και να δώσουν ευκαιρίες σε όσους δεν είχαν πάρει πολλές ευκαιρίες. Ο Γιώργος Δώνης είτε λόγω τραυματισμών, είτε ροτέισον άφησε στην Αθήνα τους Διούδη, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Κάτσε, Μουνιέ και Μπουζούκη.

Ο Παναθηναϊκός στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα κέρδισε πέναλτι στο 19΄, όταν ο Μάρκος Πάουλο ανέτρεψε τον Βέργο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στάικος, αλλά ο Γιαννακόπουλος έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν. Στο παιχνίδι δεν υπήρχαν μεγάλες ευκαιρίες και μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία. Η μοναδική αξιόλογη φάση πραγματοποιήθηκε στο 61′, αλλά το σουτ του Καμπέτση πέρασε άουτ. Τελικά τη λύση έδωσε ο Μακέντα, ο οποίος στο 84′ έκανε το 1-0 σκοράροντας σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Παναιτωλικός (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μανά, Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο, Ρότσα (79′ Τσιγγάρας), Μαλής, Λιάβας (65′ Μπελεβώνης), Άργκους, Καμαρά, Ουίλιαν (72′ Μοράρ).

Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης (65′ Δώνης), Καμπετσής (68′ Μακέντα), Βέργος (74′ Εμμανουηλίδης).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter