Παναθηναϊκός: Απόστολος Νικολαΐδης τέλος – Νέο γήπεδο στο Γουδή

Παναθηναϊκός: Απόστολος Νικολαΐδης τέλος – Νέο γήπεδο στο Γουδή

Ο Παναθηναϊκός… θα μετακομίσει στο Γουδή! O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να παρουσιάσει το σχέδιο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή και για το θέμα αυτό θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι τόσο συγκεκριμένο, που σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπει ακόμα και τη χρηματοδότηση της κατασκευής του γηπέδου. Για το πρότζεκτ έχει ενημερωθεί η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου και για τα κεφάλαια που θα χρειαστούν έχουν γίνει ήδη επαφές με την Alpha Bank, η οποία αναμένεται να χρηματοδοτήσει το έργο, εφόσον προχωρήσει η υλοποίηση του.

Το σχέδιο προβλέπει την κατασκευή γηπέδου 30.000 θέσεων, το κόστος του οποίου θα φτάσει τα 40 εκ. ευρώ. Εκτός από την χρηματοδότηση της Alpha Bank, στη χρηματοδότηση του έργου αναμένεται να συμμετάσχει και η Περιφέρεια, σε ότι αφορά στα υποστηρικτικά έργα. Σχέδια για γήπεδο του «τριφυλλιού» στο Γουδή είχαν ετοιμαστεί και το 2004, αλλά «κάηκαν» και από το 2006 άρχισαν οι συζητήσεις για την κατασκευή σταδίου στον Βοτανικό.

Η συνάντηση Τσίπρα-Καμίνη έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα και θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter