Παναθηναϊκός – Αρμάνι: Επίδειξη πράσινης δύναμης με 74-61

Παναθηναϊκός – Αρμάνι: Επίδειξη πράσινης δύναμης με 74-61

Σε υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση με την αποδεκατισμένη και ναυαγισμένη Αρμάνι στο ΟΑΚΑ. Ο κυπελλούχος Ελλάδας ξεπέρασε γρήγορα το κακό ξεκίνημα, προηγήθηκε με 13 πόντους στο ημίχρονο και προστάτευσε με άνεση τα κεκτημένα ως το τέλος: 74-61.

 Ήταν η 16η νίκη του στις πρώτες 27 αγωνιστικές του μαραθωνίου. «Ήταν ένα άτσαλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και κάναμε χαζά λάθη, αλλά παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη χωρίς να κινδυνεύσουμε», σχολίασε ο Νικ Καλάθης. Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για «προβλήματα στην επίθεση» και χαρακτήρισε το παιχνίδι «παράξενο, αφού χάθηκαν ακόμα και καρφώματα». Πρόσθεσε, όμως, ότι μερικές βραδιές μετράει μόνο η νίκη. Τους πόντους του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Σίνγκλετον 5, Νίκολς 6, Ρίβερς 10, Τζέιμς 13, Παππάς 10, Φελντίν 4, Μπουρούσης 2, Καλάθης 13, Γκέιμπριελ 5, Γκιστ 6. Οι Αμπάς (15), Μάτσβαν (12), Τσιντσαρίνι (11) διακρίθηκαν από την ιταλική ομάδα.

Mετά τα αποτελέσματα της Τρίτης, ο Παναθηναϊκός απέκτησε το δικαίωμα να κοιτάζει και πιο ψηλά, αφού η 4η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στην έδρα της από την εκ των ουραγών Μακάμπι (79-81) και νιώθει την ανάσα των ομάδων που ακολουθούν. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν μεθαύριο την ισόβαθμη με τους ίδιους στις θέσης 5η-6η Βασκόνια, σε αγώνα που μπορεί να θέσει τη νικήτρια σε τροχιά διάκρισης. Πάντως ο Παναθηναϊκός υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τη Φενέρ. Η νυν ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει έναν βαθμό παραπάνω από την …πρώην ομάδα του Ομπράντοβιτς. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος μπορεί να φτάσει τους Παναθηναϊκό-Βασκόνια με ένα «δίποντο». Από σήμερα βρίσκεται πολύ κοντά στα πλέι-οφ και η Εφές, η οποία κέρδισε με 76-68 στο Κάουνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter