Παναθηναϊκός: Εισβολή μελών της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Εισβολή μελών της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ!

Μέλη της «Θύρας 13» της θύρας των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού εισέβαλε σήμερα (27/10) στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού πέταξε φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της διοίκησης, αποχώρησε αφού πήρε πρώτα τη ρέπλικα του τροπαίου του πρωταθλητή του 2010, το οποίο μετέφερε στα γραφεία του Εραασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Οι οπαδοί πέταξαν φέιγ βολάν στους διαδρόμους που έγραφαν “λευτεριά στον Παναθηναϊκό” και καλούσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο να παραιτηθεί. Επίσης, άπλωσαν ένα μεγάλο πανό που ανέφερε «Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή την ομηρία. Λευτεριά στην ΠΑΕ – Θ13»

Μέσω των social media, μάλιστα, ανέφεραν πως το τρόπαιο θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της. Δηλαδή το “πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ”.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξαν ζημιές στα γραφεία, ενώ στα social media οι οπαδοί γράφουν πως αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά κινήσεων με στόχο την απομάκρυνση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ.

Από την πλευρά της ΠΑΕ πάντως ανέφεραν πως «το κύπελλο που πήραν οι οπαδοί ήταν ρέπλικα και όχι το αυθεντικό φυσικά, αλλά και η ρέπλικα είναι ήδη ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ».



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter