Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το τρίτο -3 που ανακοίνωσε σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Γενς Βέμερ φέρνει τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά στην πιο «μαύρη σελίδα» της Ιστορίας τους.

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου οφείλει να έχει αποπληρώσει ή, να βρει φόρμουλα διακανονισμού με τον Γερμανό πρώην δεξιό μπακ, σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος θα βιώσει τον υποβιβασμό στην Football League.

Εκτός όμως, από την υπόθεση Βέμερ, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στο διοικητικό κομμάτι, μιας και από το περιβάλλον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ διέρρευσε ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (4/05).

Ο τελευταίος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Pan Asia, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να έχει θέσει ως απαράβατο όρο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες την αποφυγή του υποβιβασμού της ομάδας. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter