Το post στο instagram άναψε φωτιές

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για είσοδο στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το post στο instagram, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκος, Δημήτρη Γιαννακόπουλου άναψε για τα καλά φωτιές στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου...

Ο Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε ευθέως ότι θέλει να μπει και στην ΠΑΕ του Παναθηναϊκού και φρόντισε να το αναγγείλει ότι θα κάνει κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση. Απάντησε σε τοποθέτηση οπαδού της ομάδας, ο οποίος του έγραψε ότι «κάθε παράγοντας έχει υποχρέωση να κάνει κάτι για να σταματήσει τον κατήφορο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού». Η απάντησή του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ήταν: "Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα".

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, έγινε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα τοποθετηθεί επίσημα για τις προθέσεις του και για το πώς βλεπει την είσοδο του στην ΠΑΕ, Ηδη λέγεται οτι βλέπει και ψάχνει στοιχεία και λεπτομέρειες γύρω από το εγχείρημα του και μετά θα ξεκαθαρίσει τη θέση του

Λέγεται ότι οι συζητήσεις με την πλευρά Αλαφούζου έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες και ότι έχει ξεκινήσει από καιρό η πλευρά Γιαννακόπουλου να ελέγχει και τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος αλλά και κάποια άλλα πράγματα ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν θα πει το παραμικρό γιατί θέλει μια ολοκληρωμένη εικόνα προκειμένου να αποφασίσει αν τελικά μπει ή όχι και με ποιον τρόπο στην ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.