Παναθηναϊκός: Φιλικό 2-2 με την Μπεσίκτας και με ανατροπή στο β’ μέρος

Παναθηναϊκός: Φιλικό 2-2 με την Μπεσίκτας και με ανατροπή στο β’ μέρος

Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0 από την Μπεσίκτας στο σημερινό (10/8) φιλικό στην Κωνσταντινούπολη, ο Παναθηναϊκός αλλά δεν το έβαλε κάτω και με επική αντεπίθεση στο β’ μέρος ισοφάρισε 2-2 με ισάριθμα γκολ του Δώνη

Στο πρώτο μέρος η Μπεσίκτας ήταν καλύτερη και ξεκίνησαν με δοκάρι στο 5’ με τον Ναγίρ. Στο 12’ ο Σεκτζίν με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 και ο Οκτάι στο 38′ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟ χάρις στις ξαφνικές αντεπιθέσεις του είχε δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη στο 19’ ενώ του ακυρώθηκε γκολ του Μακέντα για οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει με τον Δώνη στο 62′ και να ισοφαρίσει τελικά με τον ίδο παίκτη στο 80′.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (74’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (46’ Νούνες), Πούγγουρας (74’ Μαυρομμάτης), Ινσούα (74’ Ζαγαρίτης), Δώνης (82’ Βέργος), Κολοβός (46’ Κουρμπέλης), Ζαχίντ (82’ Θεοχάρης), Χατζηθεοδωρίδης (61’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (61’ Μολό), Μακέντα (82’ Κονάν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter