Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ: 81 – 72 – Τι δήλωσε ο Πασκουάλ

Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ: 81 – 72 – Τι δήλωσε ο Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-72 της Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Η Μπάμπερκ δεν έκανε την έκπληξη στο ΟΑΚΑ, αν και υπήρχαν διαστήματα που οι «πράσινοι» τα… χρειάστηκαν, ουσιαστικά δεν καρδιοχτύπησαν ιδιαίτερα.

Μάλλον «κλείδωσε» τη πρόκριση ενώ μπορεί κάποιος να ονειρεύεται και την τετράδα. Κάτι που φαντάζει δύσκολο από τη στιγμή που έχει το μειονέκτημα στην ισοβαθμία με τη Φενέρ αλλά σε καμία περίπτωση απίθανο.

Με την άμυνα να φαντάζει κατά διαστήματα… άγνωστη λέξη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ανέλαβε δράση η «πράσινη» περιφέρεια, με το «τριφύλλι» να… επιβιώνει και πάλι από τα τρίποντα, να κάνει αποφασιστικό βήμα εξασφάλισης του στην οκτάδα και να συνεχίζει να ονειρεύεται τετράδα. 

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 42-41, 62-54, 81-72

Στο πάθος και την ένταση που βγάζει στο γήπεδο η ομάδα του εστίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας μετά στην κάμερα μετά το νικηφόρο αγώνα με την Μπάμπεργκ.

«Η ένταση και το πάθος είναι ένα μέρος της ταυτότητάς μας. Πρέπει να παίζουμε με αυτή τη συγκέντρωση στην άμυνα», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός στο σχόλιό του.

«Χάσαμε κάποιες επιθέσεις και κάποια ριμπάουντ και έχουμε ακόμη να βελτιώσουμε πράγματα. Γενικά, όμως, είμαστε χαρούμενοι για το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να πάρουμε και τις επόμενες νίκες», πρόσθεσε ο Πασκουάλ

Από την πλευρά του, ο Κρις Σίνγκλετον επισήμανε πως «χάσαμε κάποιες φάσεις αλλά βρήκαμε τον εαυτό μας, παίξαμε καλή άμυνα και νικήσαμε. Νιώθω άνετα, παίζουμε ως ομάδα. Με βρίσκουν οι συμπαίκτες μου και παίρνω τα σουτ. Η Μπάμπεργκ είναι πολύ καλή ομάδα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter