Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ λόγω διαιτησίας

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ λόγω διαιτησίας

Με τιμωρία αφαίρεσης ενός έως έξι βαθμών από το πρωτάθλημα κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, μετά την απόφασή της διοίκησης του να μην κατέβει να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στην αποχώρηση της ομάδας, λέγοντας πως «είναι απόφαση της διοίκησης, τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Κάναμε προσπάθειες, αλλά αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει πολύ καιρό τώρα, αλλά φτάνει πια σε αυτή τη φαρσοκωμωδία. Έπρεπε να φύγουμε πιο πριν στο παιχνίδι, αλλά τέλος σε αυτή την κωμωδία. Να πάρει τα μέτρα της η Πολιτεία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού πρέπει να καθαρίσει αυτή τη βρωμιά».

Σχετικά με τη δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου για αποχώρηση των Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο γενικός αρχηγός της ομάδας είπε πως «αυτό προφανώς εύχεται ο κύριος Γιανακόπουλος, να φύγουν οι Αγγελόπουλοι…».

Αποκλεισμός στο Κύπελλο και μείον δύο στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου και αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα αναμένεται να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για την αποχώρηση του από τον αγώνα ημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό.

Όπως όμως αναφέρουν οι πληροφορίες από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δεν ενδιαφέρονται, όπως λέγεται, για τις κυρώσεις αυτές αλλά εκείνο που τους απασχολεί είναι αν μετά από αυτή την απόφαση θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε συγκεκριμένους τομείς του ελληνικού μπάσκετ και κυρίως στη διαιτησία.

Πιτίνο: «Είμαι απογοητευμένος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο σχολίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να μην συνεχίσει στο ματς του ΟΑΚΑ εκφράζοντας την απογοήτευσή του για όσα έγιναν. «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είμαι απογοητευμένος. Αγαπάω το μπάσκετ, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε», δήλωσε ο Αμερικανός κόουτς, ο οποίος συνέχισε: «Πήγαμε στην έδρα του Ολυμπιακού και μας κέρδισαν καθαρά, ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται στο παρκέ. Δεν μου αρέσει το μήνυμα που στάλθηκε σήμερα. Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι. Έχω σεβασμό για τους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού, αλλά έχω απογοητευτεί. Δεν μου αρέσει που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε. Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ξανά στα 42 χρόνια που προπονώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter