Παναθηναϊκός: Όταν ντύθηκε στα “πράσινα” ο μεγάλος Στόγιαν Βράνκοβιτς! (videos-photo)

Παναθηναϊκός: Όταν ντύθηκε στα “πράσινα” ο μεγάλος Στόγιαν Βράνκοβιτς! (videos-photo)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν ξέχασε μια πολύ σημαντική ημερομηνία, αφού σαν σήμερα (25/8/1992) ντύθηκε στα “πράσινα” ο Στόγιαν Βράνκοβιτς!

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Ένας εκ των σπουδαιότερων ξένων στην ιστορία του Παναθηναϊκού είναι δίχως καμία αμφιβολία ο Στόγιαν Βράνκοβιτς! Ο Δαλματός γίγαντας αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με το “τριφύλλι” (1992-1996) κι έμεινε στην ιστορία για την ιστορική τάπα στον τελικό του Final Four στο Παρίσι το 1996 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που έφερε το πρώτο Ευρωπαϊκό στην “πράσινη” τροπαιθήκη!

Εξάλλου και η παρουσία σε εκείνο το Final Four οφειλόταν σε μια δική του τάπα, στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα με την Μπενετόν στο Τρεβίζο απέναντι στον μετέπειτα “πράσινο” Ζέλικο Ρέμπρατσα!

Ο Στόγιαν που έχει κατακτήσει και δύο κύπελλα με το “τριφύλλι” (1993, 1996) έχει συμπεριληφθεί στην κορυφαία πεντάδα του Παναθηναϊκού για την 25ετία 1990-2015 και είχε τιμηθεί στο “Honouring Our Legacy” έχοντας αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της ομάδας, ενώ ήταν εκ των αγαπημένων των αείμνηστων Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου και φυσικά του κόσμου.

Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι τον έφεραν στον Παναθηναϊκό μια μέρα σαν σήμερα το 1992, με τους “πράσινους” να θυμούνται με τη χαρακτηριστική φωτογραφία τη στιγμή των υπογραφών, μέσω των social media.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter