Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα κόντρα στην Ρεάλ που χτίζει τρομερό σερί

Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα κόντρα στην Ρεάλ που χτίζει τρομερό σερί

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έφυγε με “πικρή” γεύση από τα παρκέ της Ευρωλίγκα, αφού μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Μπαρτσελόνα έχασε και στην ισπανική πρωτεύουσα από την εξαιρετική αλλά… ελλιπή Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο με 96-78. 

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός φεύγει με “σκυμμένο το κεφάλι” από την Μαδρίτη και γενικά από αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ, αφού πλέον έχει δημιουργηθεί μία εξόχως αρνητική παράδοση για την ελληνική ομάδα.

Το “τριφύλλι” ξεκάθαρα πλέον δείχνει να δυσκολεύεται να επιβληθεί σε ένα ματς απέναντι στην “Βασίλισσα”, αφού γνώρισε την 10η συνεχόμενη ήττα του ανεξαρτήτως έδρας από τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο με την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού να χρονολογείται στις 17 Απριλίου του 2018 στο ΟΑΚΑ και στο game 1 των playoffs όπου “διέλυσε” την Ρεάλ με 95-67 κάνοντας το 1-0 στην σειρά, στην οποία αποκλείστηκε στην συνέχεια με 3-1.

Επίσης το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως αγνοεί και την νίκη στην ισπανική πρωτεύουσα επτά ολόκληρα χρόνια, με τελευταία να είναι αυτή με 74-73 στις 21 Μαρτίου του 2013 για το Top16 της Ευρωλίγκα. Από τότε οι “πράσινοι” έχουν υποστεί με την αποψινή συνολικά 9 συνεχόμενες ήττες στην Μαδρίτη!

Το παιχνίδι της Μαδρίτης που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (24/2) θα μείνει στην ιστορία για την Ρεάλ, καθώς έκανε ρεκόρ πόντων κόντρα στον Παναθηναϊκό με τους 96 που σκόραρε με το προηγούμενο να είναι οι 95 που είχε σημειώσει στην νίκη της με 95-87 στις 31 Ιανουαρίου του 2008.

Δείτε σε πίνακες τις συνεχόμενες ήττες του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ και τις 9 σερί στην Μαδρίτη:

Οι 10 σερί οι ήττες του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ

Οι 9 σερί ήττες του “τριφυλλιού” στην Μαδρίτη

Θυμηθείτε τα highlights από την τελευταία νίκη γενικά του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ και της τελευταίας επικράτησης στην Μαδρίτη:

Πηγή: Eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter