Παναθηναϊκός: Πέρασε από το Περιστέρι, 3-2 τον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Πέρασε από το Περιστέρι, 3-2 τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός «έμπαζε» στην άμυνα, αλλά ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση και νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 10’ ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε φάουλ και ο Βέλεθ με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη (0-1).

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ο Αγκάγιεφ στο 13’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Το 1-1 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ και ο Γούτας με κεφαλιά ισοφάρισε.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με γκολ. Στο 48’ ο Ανδρέας Γιαννιώτης υπέπεσε σε τραγικό λάθος και ο Καρλίτος που παρακολουθούσε τη φάση σκόραρε (1-2).

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο 54’. Ο Γκάλο έβγαλε την σέντρα και ο ξεχασμένος Αγκάγιεφ με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στο 84΄ο Ενγκμπακοτό τρύπησε την άμυνα του Ατρόμητου, έβγαλε την σέντρα και ο Σανκαρέ με διπλή προσπάθεια (το πρώτο σουτ κατέληξε στο δοκάρι) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-2). Ο Σενεγαλέζος είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα, αλλά προέκυψε ένα θέμα με την κάρτα υγείας του, το οποίο λύθηκε λίγο πριν αρχίσει το ματς. Ο Μπόλονι όμως είχε ήδη αποφασίσει να τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα με τον Βιγιαφάνιες!

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκάλο, Μολό, Νάτσο, Αλεξανδρόπουλος.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκάλο (70’ Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (22’ Νάτσος), Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ (81’ Γιακουμάκης), Αγκάγιεφ (70’ Στρούγγης), Κωτσόπουλος (69’ Εντομβονγί).

Παναθηναϊκός: (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ (35’ Νιάς), Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίτσιο, Βιγιαφάνιες (60’ Σανκαρέ), Καρλίτος (75’ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (76’ Ιωαννίδης), Καμπετσής (61’ Ενγκμπακοτό).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter