Παναθηναϊκός: Προσφυγή για τον Μπέργκ στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

Παναθηναϊκός: Προσφυγή για τον Μπέργκ στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

Δουλειές με φούντες για το Διαιτητικό Δικαστήριο καθώς προσέφυγαν σε αυτό τόσο ο Παναθηναϊκός για να πέσει η ποινή των 4 αγωνιστικών του Μάρκους Μπέργκ, όσο και ο ΠΑΟΚ σχετικά με την ακύρωση της απόφασης της Λίγκας να επικυρώσει την φετινή βαθμολογία της σούπερ Λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός, επιμένει να κυνηγάει μια πιθανή μείωση της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στο Μάρκους Μπεργκ, που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια της Λεωφόρου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που διακόπηκε στο 53ο λεπτό. Το «τριφύλλι» προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα επιστροφής του σουηδού στα πλέι οφ, καθώς με την ποινή που του επιβλήθηκε, η σεζόν τελείωσε για αυτόν. Επί της ουσίας αυτό που θέλουν οι «πράσινοι» είναι να έχουν διαθέσιμο τον Μπεργκ στον τελευταία αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Και οι δύο προσφυγές θα εκδικαστούν την προσεχή Τρίτη. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη προσεχή του συνεδρίαση, την Τρίτη 30/5/2017 και ώρα 15:30, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου θα ασχοληθεί με τις παρακάτω προσφυγές:

Προσφυγή του Μάρκους Μπέργκ (Markus Berg) επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.

Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέρ επικυρώσεως και διατηρήσεως της από 08/5/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter