Παναθηναϊκός: Τέλος ο Πογιάτος, φαβορί για διάδοχος του ο Ρουμάνος, Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Πογιάτος, φαβορί για διάδοχος του ο Ρουμάνος, Μπόλονι

Και επίσημα τέλος ο Ντάνι Πογιάτος από τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής επιστρέφει στην πατρίδα του έχοντας μία ισοπαλία στην Λάρισα και δύο ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Άρη στη Σούπερ Λίγκα. Φαβορί να τον διαδεχθεί είναι ο 67χρονος Ρουμάνος προπονητής Λάζλο Μπόλονι.

Το διαζύγιο με τον Πογιάτος ανακοινώθηκε από την «πράσινη «ΠΑΕ το μεσημέρι:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Μπόλονι την περίοδο 2011-12 συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ τερματίζοντας πέμπτος στα πλέι οφ, αλλά οδηγώντας την ομάδα στους «32» του Europa League έχοντας μεταξύ άλλων και τη νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο. Τον Αύγουστο ανέλαβε τη Γάνδη, αλλά μετά από τρία παιχνίδια στο πάγκο της και με δύο ήττες στο παθητικό του απομακρύνθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου. Στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε εθνική Ρουμανίας, Νανσί, Ρεν, Μονακό, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σταντάρ Λιέγης, Αντβέρπ και σε αραβικές χώρες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε κρούση στον Ισπανό προπονητή Μ. Χιμένεθ, αλλά προφανώς δεν τα βρήκαν. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter