Παναθηναϊκός: Το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από καταβολής Α’ εθνικής την περίοδο 1959-60!

Παναθηναϊκός: Το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από καταβολής Α’ εθνικής την περίοδο 1959-60!

Τι κι αν διανύουμε την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος; Τι κι αν ο Παναθηναϊκός έχει δώσει μέχρι σήμερα πέντε αγώνες; Οι «πράσινοι» δεν έχουν πετύχει νίκη μέχρι τώρα, κάνοντας ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στη Super League, το χειρότερο στην ιστορία του συλλόγου από καταβολής Α ‘εθνικής τη σεζόν 1959-60!

Ο Παναθηναϊκός μετράει αυτή τη στιγμή δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες (ενώ μένει να δώσει και το εξ αναβολής ματς με τον Απόλλων), ενώ στους δύο τελευταίους αγώνες τα πάντα άλλαξαν στις καθυστερήσεις. Στο ηράκλειο με τον ΟΦΗ οι Πράσινοι ισοφάρισαν με τον Μακέντα στην τελευταία φάση του αγώνα (2-2) και χθες κόντρα στον Βόλο δέχτηκαν την ισοφάριση στο 92’! 

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με ήττα στη Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-0, ακολούθησε ισοπαλία 1-1 στη Λάρισα, ήττα εντός από τον Αρη με 0-1, 2-2 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και τώρα 1-1 εντός πάλι, με τον Βόλο…

Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το περσινό τους κακό ξεκίνημα όπου στα τέσσερα πρώτα ματς πάλι δεν είχαν νίκη αλλά έσπασαν το ρόδι την 5η αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter