Παναθηναϊκός: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με ΠΑΣ-Γιάννινα»

Παναθηναϊκός: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με ΠΑΣ-Γιάννινα»

Έξαλλοι με τη διαιτησία του Τζήλου και των βοηθών του ήταν μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Η ΠΑΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του διαιτητικού τρίο και μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος». Οι «φωνές» των «πρασίνων» εστιάζονται σε δύο φάσεις: στη μη αποβολή του Καρανίκα για το χτύπημα εκτός φάσης στον Μπεργκ και σε αυτή του γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι Γιαννιώτες και προήλθε από θέση οφσάιντ του Κόντε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το διαιτητικό τρίο στα Γιάννενα έχει διαπράξει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος τόσο με την κατακύρωση του αντικανονικού (offside) γκολ των γηπεδούχων και με την μη αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Καρανίκα που χτύπησε με τον αγκώνα τον Μάρκους Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο, όσο και με τις λανθασμένες υποδείξεις offside εις βάρος ποδοσφαιριστών μας και τον μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι εντός περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες στη Super League και η ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να λάβει τα μέτρα της για αυτήν την κατάσταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter