Παναθηναϊκός: Ζήτησαν συγγνώμη οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο

Παναθηναϊκός: Ζήτησαν συγγνώμη οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο

Με δήλωσή τους, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους και τον πρόεδρο για την ήττα – σοκ στην Πάτρα, που έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα έφερε εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μεταβαίνει στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Δευτέρας, εκφράζοντας με έντονο τρόπο τα παράπονά του προς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. 

Λίγο αργότερα, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο προχώρησαν σε δήλωση, ζητώντας συγγνώμη για τις εμφανίσεις τους. Αναλυτικά:

Με αφορμή την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και τον αποκλεισμό της ομάδας από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: 

«Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter