Παναθηναϊκός: Αφήνει την υπόθεση Καλάθη – Στο προσκήνιο ο Γκριγκόνις

Παναθηναϊκός: Αφήνει την υπόθεση Καλάθη – Στο προσκήνιο ο Γκριγκόνις

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για επιστροφή του Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ δεν προχωρά, καθώς ο 33χρονος ομογενής γκαρντ φαίνεται ότι αξιώνει περισσότερα χρήματα από την προσφορά που του κατέθεσαν οι «πράσινοι», σύμφωνα με δημοσιεύματα, οδηγώντας την ελληνική ομάδα ώστε να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της.

Ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να «δελεάσει» τον Καλάθη πραγματοποιώντας ρελάνς με νέα πρόταση που θα απέφερε στον ομογενή γκαρντ 4 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα τριετίας, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο άλλοτε αρχηγός των «πρασίνων» και πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι οδεύει προς Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρ.

Πλέον, οι Αργύρης Πεδουλάκης και Ντέγιαν Ράντονιτς στρέφουν την προσοχή τους στο «plan B», με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον 28χρονο Λιθουανό γκαρντ Μάριους Γκριγκόνις, αλλά και περί έντονου ενδιαφέροντος για τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ, Νέιτ Ουόλτερς ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter